Фітнес Домінант

Фітнес заняття: Здоров’я і Енергія

Фітнес заняття є систематичною фізичною активністю, спрямованою на зміцнення тіла, поліпшення фізичної форми та збереження загального здоров’я. Це різноманітний спектр вправ, які можуть включати кардіо-тренування, силові вправи, гнучкість та розтяжки, аеробіку, йогу, пілатес, танці та інші.

Читати далі

Як працює функціональна білизна?

Як працює функціональна білизна?

Саме зараз прийшов час замінити класичну білизну функціональною, яка буде приємно зігрівати тіло. Нові моделі рясніють кольорами й зручні в носінні, незалежно від того, виготовлені вони з мериносової вовни чи синтетики. Ви скажете: чудово, але як в тому різноманітті розібратися? І що я роблю не так, коли вибираю дорогу «термобілизну», а мені в ній холодно в горах? За якими параметрами мені слід вибирати? Ця стаття саме для того, щоб детально і, перш за все, зрозуміло порівняти матеріали білизни та допомогти вам зробити правильний вибір. Дуже важливо знати, для чого ви будете використовувати білизну, адже універсальної для будь-якої погоди та сезону не існує.

Читати далі

Як вибрати функціональні шкарпетки носки

Як вибрати функціональні шкарпетки носки?

Як вибрати функціональні шкарпетки носки? досвідчений турист знає, що зігрітися можна тільки в теплих і сухих шкарпетках. Що холод приходить від ніг. Вони несуть нас усе життя, і тому бажано піклуватися про них більше, ніж стандартно. Тож вибір шкарпеток може стати справжньою наукою, коли ви їдете туди, де очікується погана погода. Ми підкажемо, як правильно вибрати шкарпетки в усіх випадках !

Читати далі

Найважливіші вітаміни для чоловіків

Корисні вітаміни для чоловіків

Найважливіші вітаміни для чоловіків – це ті, що беруть участь у створенні нормальної активності обміну речовин, оптимізують процеси синтезу, від яких багато в чому залежать такі особливості чоловічої природи як стійкість до фізичних навантажень, м’язова сила, здатність до відтворення, активність сперматозоїдів, якість сперми.

Читати далі

Чому потрібно тренуватись

14 причин, чому потрібно тренуватись кожного дня

Чи знаєте ви, що кожного року через хворобу серця помирає приблизно 8,6 мільйонів жінок? За даними Американської асоціації серця, фізичні вправи допомагають зменшити можливість серцево-судинних захворювань, зміцнюють серцевий м’яз та знижують ризик виникнення серцевого нападу.

Читати далі

Альтернативний протеїн

Альтернативний протеїн. Як нагодувати м’ясом 10 мільярдів.

Для створення альтернативних м’ясних продуктів використовуються сьогодні соя, горох, нут і злаковий глютен. Також існують розробки на основі морських водоростей і грибів.

Читати далі